Na krilima pobjede




Iza nas je ostao jedan težak meč i ostvarena jedna velika pobjeda. Našim igračima nije bilo nimalo lako protiv dobro organizovanog tima kao što je Vigan, koji svojom odličnom igrom i sjajnim zalaganjem ni jednog trenutka ne zaslužuje da se nalazi na trenutnoj poziciji. Ali ponekad samo dobar nastup na terenu vam ne može obezbjediti željeni rezultat. Potrebne su i određene doze sreće koje u najbitnijim trenucima znaju izostati. Mislim da ovo najbolje razumiju naši navijači. 

U glavnom, što se još meča tiče mogao bih pohvaliti mladog Čemberlejna, koji je po meni bio igrač utakmice. Dok su vjerujem oči sviju nas bile uperene u Tia Volkota i snalaženje na novoj poziciji. Mnogi su mislili, stavite Volkota u napad i golovi će padati. Ali kao što vidimo u fudbalu stvari ne idu baš tako. Tio je odličan igrač, ima sjajno kretanje što je i pokazao u par navrata, ali trebaće mu bar još nekoliko utakmica da bi se u potpunosti prilagodio ulozi glavnog napadača. Pitanje je šta će se desiti kada se u prvi tim vrati Žirud. Vjerujem da će mu Venger dati prednost na toj poziciji, jer ovo je Engleska liga. Igra se dosta brz tempo, i ponekad igrači ne uspjevaju doći na zadatu poziciju, već kasne. Zbog toga na scenu dolaze igrači poput Žirua, Krauča i Drogbe, da zaustave igru i stanu na loptu, tako omogućujući ostalim saigračima da se prosto uključe u igru. Svi znamo da Volkot ne posjeduje taj kvalitet a to se moglo osjetiti u meču sa Viganom.
Mislim da bi sve izgledalo  drugačije kada bi igrali sa dva napadača, ali to se neće desiti u skorije vrijeme.

Do sledeće utakmice imamo sedam dana odmora. Koliko je to dobro vidjećemo u utakmici sa Njukaslom. Želio bih da se igrači odmore, ali i da se previše ne opuste kako se to nekada zna desiti. 
Stanje na tabeli je svakako zadovoljavajuće u odnosu na prethodnih nekoliko sedmica, ali nije ni blizu onome  čemu trebamo da težimo i čemu ćemo svakako težiti. 

Želim još da se zahvalim svim svojim vijernim čitaocima koji mi pružaju veliku podršku, a isto tako da i svima  koje očekuju praznici poželim da ih u sreći  i zdravlju proslave.


***Arsenal4Life && Gunner4Ever***

2 KOMENTARA:

Anonymous 28 Feb 2013, 05:40:00  

at one time asymmetry takes lieu, and Yeast Infection and brings on an discriminating
inflammation such as a cold-blooded, Febrility, etc.


Also visit my homepage - symptoms of yeast infection in mouth

maxipek 18 Mar 2017, 16:11:00  

Maxipek je mini pekara za proizvodnju kora za sve vrste pita I gibanica .Maxipek posluje lokalno na teritoriji Opstine Sokobanja
Planiramo i prosirenje na Opstinu Aleksinac , svi zainteresovani nam se mogu javiti na nas broj telefona 060 045 045 8

Blog koji mozete pogledati ovde https://maxipek.blogspot.com a mozete nas pratiti I na Facebook stranici https://www.facebook.com/maxipek

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP