Bolton Ante Portas !


Znam da ste svi upoznati sa poslednjim vijestima u vezi Vokota, i jednostavno ne želim sipati sol na ranu, pisajući bilo kakve komentare vezane za taj događaj. Juriš na ligu je krenuo i nema osvrtanja za onima koji su ranjeni! Pred nama je utakmica sa Boltonom, i to je ono na šta se treba fokusirati.



Na svu sreću, utakmicu igramo kod kuće. To govorim iz više razloga. Prvo, nakon povreda par ključnih igrača, moral ekipe se koliko-toliko uzdrma. A drugo, nije to više onaj Bolton koji se nekog boji, i koji ne zna odigrati smireno i pametno. Imaju solidnu ekipu i odličnog trenera. Kada su ih na polu-sezoni svi već otpisivali i vidjeli u Čampionšipu, pojavio se ovaj čovjek i zadržao ekipu u najkvalitetnijoj ligi u ovom trenutku. Nakon 3 utakmice, na svom računu imaju pet bodova i slobodno možemo reći da je to start iz snova. Pogotovo ako se uzme u obzir pobjeda od 3-1 u gostima kod Čekićara. Nimalo naivna ekipa - bar za sada!


Kod nas igra zvana rotacija može da počne. Pa stvarno nije fer dopustiti jednom igraču, da se ustali ne nekoj poziciji. Prvi na listi bi mogli biti Rosicki ili Vilšer. Igranje po strani im nije nepoznanica. Ali veoma moguće je i to da bi Ebue takođe mogao zaigrati na toj poziciji, i pružiti nam malo čarolije u napadu. Bar kad je on u pitanju, uzbuđenja neće nedostajati. Imaće pregršt prilika da nam svima pokaže kako dobro zna simulirati penale i igrati se sa živcima navijača. U slučaju pogodka ili asistencije, obećavamo kratak uvod u osnove plesa drevnih afričkih plemena.


Velika tri boda kruže iznat Ešburton Grova, i čekaju da ih neka smjela lica pokupe i stave u svoj džep. Nadam se da ćemo još jednom pokazati zube, i zadržati sav plijen. Plijen koji će osim pozicije na tabeli, da ulije i ogromnu dozu samopouzdanja svim igračima. I da pokažu svima , kako ih ništa ne može zaustiviti u njihovoj namjeri da postanu šampioni !

Arsenal4Life && Gunner4Ever !

3 KOMENTARA:

Anonymous 9 Sept 2010, 22:31:00  

e jbt te usrane povrede svake godine,pa koja ekipa da ode 28-og na megdan partizanu,mozda je partizan ekipa koja retko igra ligu sampiona,ali protiv velikuh timova ima odlican bilans,msm da ce biti tesko tobdzijama u Beogradu na punom JNA,pomozi boze da nam svi igraci budu na okupu od ovih sto su zasad zdravi:)))))))))))))

Unknown 9 Sept 2010, 22:34:00  

jos ako se uzme , da ćemo odmarati pojedine igrače, zbog meča sa čelzijem.... biće to prava borba na JNA

gunner Ljube Afc 9 Sept 2010, 22:38:00  

uh pope jes uzo ti kartu,ja ne mogu da je nadjem,kako se narucuje preko neta nzm ?:))))Ljube Afc Gunner

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP