The Legend is Born !






Loran Kosijelni, bivši prvotimac francukog Lorijena, postao je novi igrač našeg kluba. Ovaj igrač je tokom par poslednjih sezona imao strahovit ispon u svojoj karijeri. Odličnim partijama u drugoligaškim klubovima privukao je pažnju Lorijena, u kome je nastavio pružati sjajne partije. Pomenuti klub je završio na 7. mjestu a naš igrač je bio jedna od ključnih figura trenera Gurkufa.


Kosijelni dolazi kao pa usudiću se reći veoma nepoznat igrač. Lično nisam bio u prilici da gledam njegove partije, ali kad god bih nešto pronašao o njemu, to bi bile samo riječi hvale. Arsen Wenger za njega kaže da je veliki borac i mentalno jaka osoba. A to su za štopera jedne od najvažnijih osobina. Još jedan veliki plus je njegova visina (1.87). U poslednjih par sezona, naša odbrana je "vapila" za visokim štoperom. Nekoga ko će bez problema da dobija većinu vazdušnih duela. Određen broj navijača je skeptičan po pitanju Lorenove kvalitete. Ali sjetite se Vermalena. Čovek je takođe bio nepoznat igrač, ne toliko kao Loren ali ipak veliki broj ljudi ga nije poznavao. Ako znamo da je Vermalen postao naš ključni igrač za samo jednu sezonu, zašto onda to isto ne može da postigne i Kosijelni ?! Mislim nema razloga da sumljamo u njegov kvalitet, pogoto ako znamo da Profesor ima nos za takve stvari.


Ostaje samo da čekamo prve partije nove "šestice" u našem dresu. Nadam se da će imati mnogo više uspjeha nego njegov prethodnik - Filip Senderos, a približno uspjeha kao Filipov prethodnik , legendarni Toni Adams.

2 KOMENTARA:

Anonymous 8 Jul 2010, 11:07:00  

Kao sto si vec rekao dobio je broj 6. To je po meni treci Arsenalov broj. Senderos pa i nije bas ispunio kriterijume i odgovornosi koje taj broj nosi. Nositi broj 6, kao sedmi odbrambeni svih vremena nije mala stvar. Neka bar bude kao tomi vermalen bice koristan timu.ja se nadam da ce uspjeti da bar na trenutke pokaze majstoriju, i djelic onoga, da ne idemo dalje, sto je pokazala treca Arsenalova legenda.

Unknown 8 Jul 2010, 11:18:00  

Svi se nadamo da će biti bar kao Tomi. Ali zasto se zadovoljiti sa tim. Zašto ne očekujemo da bude bolji od njega. Dosta je visok, veliki borac, snalažljiv i brz. Na ovome klipu se vidi da je veoma spretan. U trku stize protivničkog igrača i uklizuje. Što nimalo nije lako za igrača koji je 1,87 m visok. Pored toga, tokom cijele zesone je dobio samo 3 žuta kartona.

http://www.youtube.com/watch?v=6B6v3GFFOi4

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP