It's time for Arsenal !







Svjetsko prvestvo je završeno. Španija je po prvi put postala svjetski prvak. Dok je Holadnija, po treci put izgubila u finalu. Ali čudna je to nacija. Kako se moze desiti da jedan od najboljih igrača u istoriji neke zemlje, izjavi da u finalu navija za protivničku ekipu ?! Naravno, govorimo ni manje ni više nego o Johanu Krojfu. Ali od danas nas više ne interesuje Krojf, Spanija, Holadnija i cijela povorka koja je otputovala u zemlju zlata i dijamanata. Od danas pa sve do juna iduce godine u centru pažnje nam je samo Arsenal!


Već za par dana igramo prvu prijateljsku utakmicu. Jednima mozda ne toliko značajna, tek malo jači trening. Dok drugima ona, pa i sve iduće, predstavljaju malo finale. Finale u kojima su dobili šansu da pokažu šta zanaju i zašto su tu. Da izadju na teren i jasno kažu da se na njih može računati! Da budu tu kada opet krene bujica povreda. I da bez zanosa i straha odrade svaki zadatak koji im bude povjeren.


Imam neki čudan osjećaj pred početak ove sezone. Taj osjećaj mi govori da je ovo sezona u kojoj ćemo sigurno osvojiti neki trofej. Pa ako treba i Karling kupa, ali neka to bude trofej koji će prekinuti ovaj post od 5 godina. Za razliku od prošlih sezona, i igrači izgledaju dosta samouvjereno. Valjda to dolazi za godinama, koće ga znati. I sam Profesor je rekao da je pitanje trenutka kada ćemo ponovo imati ekipu koja će odigrati sezonu bez poraza. Ovo samo još jednom pokazuje njegovo beskrajno povjerenje u naše igrače.

Došlo je vrijeme za žetvu. Žetvu u koju je uloženo dosta vremena, rada i znoja. Godine osporavanja vjere u mlade igrače će sada biti bačene pod tepih, da tamo jednom za svagda i ostanu!

3 KOMENTARA:

Anonymous 13 Jul 2010, 00:22:00  

Nisi dovrsio tekst. U redu je to, ali.

Unknown 13 Jul 2010, 11:23:00  

hvala na sugestijama, posto se trudim da tekst ne bude previse dugačak, nece niko da čita roman, a onda ne valja da bude ni suviše kratak. trazi se zlatna sredina. sve kritike su dobro dosle. najbolji način da se čovjek popravi je da mu kažeš šta mu nije dobro.

Anonymous 15 Jul 2010, 23:16:00  

Ma kad je Arsenal u pitanju,mos napravit tkst velicine kao knjiga ana karenjina....nije nikakav problem...bar ne meni...

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP