Ponovo radi bioskop !



Nakon pauze od nekoliko mjeseci, vraćam se svome blogu ! Naravno, odmah ću se pokušati opravdati, a glavni uzrok je taj, što nisam imao tehničkih mogućnosti da kontinualno obavljam posao koji obozavam da radim. Ali sada je sve riješeno, i uz pomoć mog malog "prijatelja", inače porijeklom iz nama tako daleke Kine, svečano počinjem da pišem svoj prvi post, nakon dužeg vremena.

Iskreno, ne znam o čemu prvo da počnem. Da li od Vengera, uprave ili igrača ?! Toliko se stvari izdešavalo u poslednje vrijeme da je stvarno teško odabrati. Ali od nečeg ili nekog se mora početi. A što se mora nije teško, što bi rekao naš narod. Situacija u klubu odavno nije bila gora. Opet i opet se ponavlja to, da dovedemo nepoznate klince, od njih napravimo igrače i kada dodju u najbolje godine mi ih ne mozemo zadrzati. Za razliku od prošlih sezona, kada nam je odlazio po jedan takav igrač, sada mozda ostanemo i bez trojice. Naravno, stari bonus je već ispunjen odlaskom Klišija, a sve se bojim da će i Cesc njegovim stopama. Pogotovo kada je Venger potvrdio da Španac ne putuje s njima na turneju po Aziji, već ostaje u Londonu zbog "male povrede". Sve bih dao, da mogu povjerovati u istinitost ove izjave, ali nažalost, moje povjerenje je sada u ovom trenutku - veoma slabo.


Narednih par dana će biti ključni za naš klub, i mislim da će se do početka priprema znati o sudbini svih igrača koji će nositi ključnu riječ naredne sezone. Zato ostanite "budni", i ne dajte da vas bilo šta iznenadi !


*Gunner4Life & Arsenal4Ever*

0 KOMENTARA:

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP