Do Pobijede !




Čudna su ovo došla vremena po naš klub. Igramo protiv Udinesea, a kao da je repriza utakmice sa Barcelonom.  Od onog trenutka, kada su objavljeni parovi kvalifikacija, počelo je podcjenjivanje i omalovažavanje našeg kluba. Kao da su oni favoriti, a ne mi! Kao da oni već deceniju, svaku godinu za redom, učestvuju u ovom takmičenju,  a ne mi, koji smo i do finala stigli! 

Ta negativna medijska kampanja prema našem klubu, se vodi već izvjesno vrijeme. Sve pozitivno se umanjuje, a ono što je loše se preuveličava. Vrhunac sve toga je i ovaj članak, u kome samoprozvani eksperti izbacuju naš klub iz Lige Šampiona. Pa vidite li kakva je to licemjernost i neprofesionalnost ?! To je čist primjer blaćenja jedne tradicije, koja je stečena krvlju i znojem ! Koliki je taj prezir i  ta zavist, kada se na ovaj način postupa sa našim klubom ?! 

Pa mi smo sa Flaminijem na lijevom beku, stigli do finala. A da se sada, sa Gibsom ne možemo ni kvalifikovati ! Ma pustite kraju takve priče. Na svakog njihovog igrača, mi imamo odgovor. A da li oni imaju za svakog našeg ? Sumljam ! 

Ove utakmice će biti od velike koristi po naš tim ! Na početku sezone nemate gust raspored, i ekipi je potrebno dosta vremena da svoju igru vrati na uobičajeni nivo.Sa ove dvije utakmice, Septembar možemo dočekati skrštenih ruku. 

I zato, nesumljajte u ove momke, već im pružite podršku. Sezona nije ni počela, a kod nekih već vidim pognute glave. Nikada ne gledajte protiv koga kluba igramo, već koliki je klub koji podržavamo ! A on je veliki, i imajte to uvijek na umu ! Zašto vam je čaša na pola prazna, kada može biti na pola puna ?! Izbacite već jednom taj stah od neuspjeha, i hrabro zagazite u prve redove bitke koja dolazi. Nismo bježali ni od jačih, pa zar sad od slabijih da se sklanjamo ?! I zato podržite ovaj klub, sada kada mu je najteže. Pa da u Maju opijeni srećom i veseljem proslavimo nove trofeje. Do pobijede, Gunneri !!!

***Arsenal4Life && Gunner4Ever***

0 KOMENTARA:

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP