Home, sweet home !




Nakon povratka u civilizaciju, sva moja očekivanja su pala u vodu.  Bodovi iz utakmice sa Liv'poolom, su izgleda odletjeli sa prvim povjetarcem, a nova pojačanja su i dalje ostala prava enigma. Dok su povrede i dalje ostale jedina sigurna stvar koju možete očekivati na našim nastupima. Ali priznajem, da mi je sve ovo nedostajalo, i sada sam opet tu - sa vama, da dijelimo i tugu i radost - i sreću i žalost! Ali zajedno, kao jedan!

Pošto nisam imao prilike da gledam utakmicu, ne želim davati čak ni površan komentar. Ali dva crvena kartona, u dvije utakmice, i slijepcu pokazuje da nam ne dostaje discipline. Pogotovo kada znamo kakav kriterijum FA primjenjuje prema našem klubu. Početak je sezone, i ne znam koliko je pametno dizati veliki prašinu oko svih ovih stvari. 

Znam da vam je teško, kao i meni, ali do kraja sezone ima mnogo, i sve se može nadoknaditi. Sada je najbitnije ostati fokusiran, jer sledeća utakmica nam znači mnogo više od prethodne. Šansa je samo jedna, i nenadoknadiva je! Očekuje nas veoma teško gostovanje, i biće to veliki test za sve nas. Ali njima će sada biti najteže, i to imajte na umu! Vrijeme da se zbijemo jedni do drugih, i zauzmemo borbene položaje je došlo. Ako sada posustanemo, bojim se da će povratak biti veoma težak. A znam, i vjerujem da mi to možemo, i da mi to hoćemo. Ostaje nam samo da se nadamo nekom boljem sutra, koje će pokucati na naša vrata i rastjerati svo ovo sivilo, koje se nadvilo nad našim nebom. Krajnje je vrijeme da malo Sunce grane i u našoj bašti, zar ne ?!

1 KOMENTARA:

Anonymous 27 May 2013, 03:41:00  

Undeniably believe that which you said. Your favorite reason appeared to
be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get
annoyed while people consider worries that they plainly do not know about.
You managed to hit the nail upon the top and also defined
out the whole thing without having side effect , people can take a signal.
Will likely be back to get more. Thanks

Feel free to visit my web blog :: new cellulite treatment

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP