Hundred Worries Of Mine !




Prošlo je više od godinu dana kako sa Vama dijelim svoje misli, ideje i stavove. Svaki početak je težak, ali u slučaju da istrajete - nagrada je velika. Pokrenuvši ovaj blog, bio sam kao kap u moru - malen i neprepoznatljiv. Primoran snagom svoje volje da koračam nepoznatim putevima, krenuh na dugo putavanje koje nema kraja. 

I tako danas, pišem svoj stoti tekst i njega poklanjam Vama! A najviše onima koji su bili sa mnom od samog početka - onda kada je bilo najteže.

Sada je ovaj blog mjesto gdje se svakodnevno,okupljaju ljudi kojima je stalo do jedne ideje, do jednog sna kojim živimo i za kojeg ćemo živjeti. I danas, i sutra, i za pet ili deset godina. Uvijek ćemo znati šta želimo, šta volimo i podržavamo. I sve dok se na ovaj način, budemo nesebično davali, naš san će trajati i niko neće moći da nam ga uskrati. 


Želim da se zahvaliti svima, koji posjećuju ovaj blog, i ravnopravno učestvuju u svim rasprava i dešavanjima vezanim za naš klub. I koliko god to bila moja zasluga, vjerujte da je i vaša. I zato svi kao kolektiv, trebamo biti ponosni i sretni. Jer smo u najmanju ruku, to i zaslužili. 


***Arsenal4Life && Gunner4Ever*** 

   

0 KOMENTARA:

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP