Big Win - Lazy Performance !




Prva pobjeda u novoj sezoni, i svakako jedna od najbitnijih. Jer u slučaju drugačijeg ishoda, ne bih bio u stanju da zamislim u kom pravcu bi krenulo sve ono što je vezano za klub.

Utakmicu smo počeli odlično, i raduje me činjenica da će Arteta voditi jednu od glavnih uloga u našem timu. I to veoma brzo ! Veoma solidan nastup za prvu utakmicu, i vaša očekivanja možete postaviti na viši nivo - sigurno nećete biti razočarani. Sličnosti sa drugim igračima sredine terena su očigledne. Slično Remziju pokušava raširiti našu igru, šaljući loptu ka krilnim pozicijama. A ponekad kao Vilšer, solo-prodorima osvojiti što više prostora kroz sredinu terena. U slučaju da ga zaborave povrede, biće to velika sezona za ovog Španca.

Koliko god da smo posmatrali Artetu, svakako su naše oči bile uperene ka odbrani i Peru Mertezakeru. Kao priča iz Liliputa, kada ga vidim naspram nekih igrača. Odličan nastup, sa par nevjerovatnih startova punih samopouzdanja. Što se tiče Benajuna, momak se rastrčao po cijelom terenu i na kraju nije napravio ništa. Veoma pokretan i tehnički nadaren, ali svakako da mu nedostaje par mečeva pa da vidimo sve mogućnosti ovog igrača. 

Igrački kadar nam je sada veoma raznovrstan, što me posebno raduje. Imamo više igrača koji mogu osvojiti prostor, poslati odličan dug pas, ali isto tako i zadati konačan udarac. Po ko zna koji put ću se ponadati u uspon Aršavinove forme, jer mu je dovoljan trenutak pa da zablista i učini sve što je potrebno da postigne pogodak. Komplet ekipa je zadržala onu požrtvovanost iz prethodne utakmice, ali ipak neću sakriti razočarenje što pogodak nije postignut iz neke akcije. 

Sledeća utakmica je protiv Borusije koja takođe nije u zavidnoj formi. Ali vjerujem da kao i nama, protivniku motiva neće nedostajati. Žervinjo mi već nedostaje, tako da će vrijeme do utorka ponovo teći sporije. Tim se polako uhodava, i mislim da je ovo samo mali dio onog što ćemo gledati kroz mjesec-dva. Mislim da ovi momci imaju šta da ponude, i bolja vremena svakako dolaze. Osmjeh je ono što želim vidjeti na vašim licima, jer ste to svakako i zaslužili. Pred vama je par dana pripreme za najletinije takmičenje, ali i otome će biti riječi u narednim postovima...A do tada se opustite uz neku finu muziku,  krenite sa prijateljem na pecanje, ili izvedite djevojku na neko romatično mjesto. Jednostavno učinite nešto nesvakidašnje u vašem životu. 

 Proud To Be A Gooner !

0 KOMENTARA:

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP