Back In Action !




I nakon dvosedmične pauze, prouzrokovane kvalifikacionim utakmicama, vrijeme je da se okrenemo ka pravim stvarima. Premier liga se ponovo zahuhtava, i naravno utakmica sa Svonsijem je u krupnom planu svima onima kojima je Arsenal u srcu i duši.

Odbrojavanje je počelo još od prvog Semptembra, i znam da sa velikim nestrpljenjem, svi očekuju nastupe naših novih igrača. Igrača, koji za ovoj tim nisu odigrali niti jedne jedine minute - ali su mu dali nadu ! I njemu i njegovim navijačima, i svemu onom što je u užem i širem smislu vezano za ovaj klub. 

Svi znamo da sezona počinje sada ! Biće teško, ali ne i nemoguće. Nikada nismo prestali da vjerujemo u naše igrače, ali ni oni isto tako nikada nisu- ni za trenutak posumljali u nas navijače. I ta veza je ono što ovaj klub čini posebnim i daje mu snagu da uvijek ide dalje !

Više nemamo vremena da se osvrćemo, jer isto tako nemamo šta ni da izgubimo. Svaki sledeći meč, za nas je kao poslednji. Ekipa je sada velika, i svi će željeti da se dokažu i nametnu treneru. Svakako da će rezultat te konkurencije biti kvalitetniji nastupi kako pojedinaca, tako i cijelog tima. I to je ono što me raduje, i dopušta mojoj savjesti da željno očekuje trofeje koji nam za dlaku izmiču svake sezone. 

To će biti naš dan ! Dan u kojem ćemo se sigurno radovati, i proširiti granice naše mašte! Ovde se ne radi o podcijenjivanju protivnika, već o veličanju jedne želje, ideje ili sna da postane java. Jer jednostavno želim da vas vidim sretne i okupljene na jedom  posebnom mjestu, do koga se stiže samo mislima i srcem. I tamo ćete vidjeti sve nas luđake, kojima je ljubav prema klubu važnija i veća od svih trofeja o kojima maštamo. Sve nevolje budu i prođu, ono što je bitno je to da se vi ne promijenite i da ostanete ljudi. Budite ljudi, a ostalo će vam se dodati ! Proud To Be A Gooner ! 

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP