Goodbye Asia - Hello Europe !



Odigran je i poslednji meč u sklopu azijske turneje. Rezultat je bio neriješen, uz to trebamo napomenuti i slabu igru našeg kluba. Ipak, ne mogu a da ne pohvalim par igrača, kao što su Vela, Šamak i Nasri, koji su utakmicu veoma dobro odigrali  - a posebo Nasri. Mijaiči i Dženkins se polako uklapaju u našu igru, i za razliku od prošlog puta, izgledali su dosta opuštenije i slobodnije.

Volkot opet počinje sa svojim željama da zaigra kroz sredinu, i da su njegovi dani na krilnim pozicijama odbrojani. Mislim da je ovo teško ostvarivo, pogotovo u formaciji koju sada igramo. I sasvim sigurno ćemo ga gledati i ovu sezone uz desnu aut liniju. 

Sigurno, bitnija vijest je ta da Građani još uvijek nisu odustali od Nasrija. Nova ponuda je 30 mil. € i Manćini je to čak i javno izjavio. Naš trener je to naravno komentarisao u negativnom kontekstu, i pokazao veliku odlučnost da zadrži ovog igrača. 

Da stvari budu gore, pobrinula se Barcelona. Koja je još jednom pokazala, kako jedan veliki klub može postati mali i pasti veoma nisko. Sada su u svojoj ludoj kampanji otimačine Fabregasa, upotrijebili i njegovog prijatelja koji iznoseći onakve riječi pokazuje visok nivo nepoštovanja prema našem klubu i treneru. 

Naredna utakmica je u sledeću nedelju. Igramo u gostima protiv Kelna i možemo očekivati nastupe Žervinja i nadam se Fabregasa. Vjerovatno će ove nedelje sve biti poznato. Kako njegova budućnost u klubu tako i novi ugovor za Nasrija. 

0 KOMENTARA:

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP