Welcome To My World !




Šta je to ustvari biti navijač ? Kako se postaje, i da li se ikad može sa tim prestati ? Da li ste se nekad zapitali, kako i kada ste uopšte kročili u ovaj začarani krug ? Nadam se da ću uspjeti da dam odgovor  na ova pitanja, i bar zatrenutak, odvojiti vas od problema koji su zadesili naš klub.

Biti navijač, je sigurno jedna od najtežih "profesija" koje postoje na ovoj planeti. Možda ne i toliko teška, koliko komplikovana - i čudna, naravno. Jer ona je odbarala vas, a ne vi nju. U trenutku kada se to desi, vaša duša postaje dom nečega što će vam promijeniti život - zauvijek !

Iz dana u dan, trenutaka kada ostale stvari nisu bitne, već samo ono što se desilo, što će se desiti ili što se dešava u devedeset sudbonosnih minuta biće sve više i više. Nervoza uzrokovana iščekivanjem utakmice, ponekad počinje i par dana prije samog početka. Čeka se samo znak sudije, koji pištaljkom i pokretom ruke, otvara vrata onog što se zove magija. 

Postajete gost u svijetu, kome su granice pomjerene u beskonačnost. Svijet u kome vas iza svakog brežuljka čeka duga, i otrkivate da vašoj nadi nema kraja. Onda u jednom trenutku, saznajete da dišete ne za sebe - već za njih. I sve što se trudite, radite i pokušavate - usmjerili ste prema nečemu što je u vašim mislima uzvišenije od vas samih. 

Dovoljno je sam par minuta, pa da svojim očajem budete odvedeni u najdublje i najmračnije ponore vaše duše. Ali, isto toliko je potrebno i da se iz toga ponora, ne samo vratite na površinu, već i vinete daleko u oblake. Tamo gdje ljubav i sreća daju vječiti osjećaj spokojnosti i sveopšteg zadovoljstva. 

Slobodno se možete zapitati, kako se uopšte izvući iz svega ovog ? Ali se prvo zapitajte, da li je to ono što  stvarno želite ? Prevažite na kantaru i dobro i loše. Pa će te vidjeti koliko toga dobrog ima više, i svijetleći vas upozorava da ste pogriješili što ste tako nešto, uopšte i  doveli na razmatranje. Onda shvatite da ste nemoćni, i jednostavno se prepustite bujici sreće i nadanja da vas odnese u viječnost. Tamo gdje vrijeme nema dimenziju, i minute nisu ni kraće ni duže - već onolike, koliko ih vaša savjest priželjkuje a mašta ostvaruje. 


2 KOMENTARA:

Anonymous 22 Dec 2012, 08:28:00  

[url=http://www.mulberryinoutlet.co.uk]Mulberry outlet[/url] Thus, for any manufacturer which is so Louis Vuitton Bag gals go in for preowned Chanel bags, that happen to be obtainable at much cheaper prices when compared with the initialoriginal selling prices. [url=http://dkgoose.com]Canada Goose tilbud[/url] Pjvstajpf [url=http://csrhelix.com]canada goose sverige[/url]
yfnqrt 321222 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]canada goose banff jacket[/url] 368045 [url=http://www.officialcanadagooseparkas.ca]canada goose jackets[/url]

Anonymous 27 May 2013, 03:41:00  

I couldn't refrain from commenting. Exceptionally well written!

Feel free to surf to my webpage - new cellulite treatment

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP