Budućnost Arsenala na tuđim ramenima ?






Ovih dana smo bili svjedoci raznih izjava našeg trenera koje su bile vezane za transfere. I uglavnom se svode na jednu istu rečenicu :"Za nas je ovaj prelazni rok mrtav." Ali to nije tačno ! I to dokazujem činjenicom da ekipa sa Kreven Kotidža ne odustaje od potrage za golmanom. Ustvari radi se o jednom čovjeku - Šeju Givenu.


Naime, on ima čvrstu želju da napusti Građane nakon što je zbog povrede ramena izgubio svoje mjesto u prvom timu. Pored Fulema, veliko interesovanje je pokazao i naš klub, ali zbog činjenice da Siti ne želi prodavati svoje igrače rivalskim klubovima tu smo ostali kratki. Ovih dana već pomenuti golman obavlja medicinske testove i u slučaju da budu pozitivni, možemo očekivati da se ostvari transfer Marka Švarcera. Time bi napokon riješili pitanje golmana na kraći vremenski period.


Neznam zašto, ali sigurno postoji dobar razlog zbog koga Profesor konstantno zataškava ovaj transfer. Na nama ostaje samo da se nadamo da će Givenovo rame izdržati test, jer o njemu ovisi naša cijela sezona!

1 KOMENTARA:

Anonymous 30 Aug 2010, 17:21:00  

ovo bi bilo odlično, svi sretni i zadovoljni. Mark bi odradio 2 godine i ostao kao trener. Bolje ne moze :D

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP