Vrijeme je za Fudbal !



Prvo hoću da Vam poželim sretnu i uspješnu Novu Godinu. Godinu koja počinje u Augustu a završava u Maju. Želim više uspijeha i našim igračima. I svima onima koji imaju veze sa našim klubom. Od običnih redara pa sve do onih što sijede u kožnim foteljama.
A danas počinje cirkus! Cirkus sa najboljim izvođačima u cijelom svijetu. Njihovi nastupi će vam oduzimati dah, tjerati vas na plač, nabaciti vam osmijeh ili izazvati veliko oduševljenje. Pa tako čitavu godinu. I evo, pišem ovaj post, a sat nemilosrdno otkucava. Nedozvoljava da u miru smišljam tekst, već mi misli odnosi na mjesto gdje i vaše pristižu svakog časa, minuta i svake sekunde. Danas letimo u krug iznad Ešburtona, kao ptice pred oluju. I vidim neka poznata lica, i sretna su. Vidim im to u očima. Ispunjene su srećom i velikim nadanjem da ćemo nakon petogodišnjeg posta opet osjetiti miris slave.

Danas igraju naši rivali, ali to nas ne zanima. Mi živimo za sutra! Mogu samo da zamislim kakva će to biti atmosfera. Kada igrači izađu na proključali Enfild Roud! Skauzeri će pjevati "You Never Walk Alone " i nikome neće biti svejedno. Posebno ne jedanaestorici naših ratnika, koji će bez imalo straha a sa velikom željom ostaviti svoje srce. Žao mi je samo što najveći među ratnicima propušta meč. Moj miljenik Aleks Song! Znam da će nam faliti, osjetiće se to na terenu. Ali tu smo mi navijači, i oni što su na stadionu i oni kraj malih ekrana. Svi će imati isti zadatak koji će sa zadovljstvom biti obavljen. Zato još danas letite iznad Londona a sutra.....SUTRA SVI NA ENFILD !

5 KOMENTARA:

Anonymous 14 Aug 2010, 14:19:00  

svaka cast na ovom govoru majstore,i meni je posle sage i fabregasa -song najveci miljenik:))))))))))verujem u pobedu..............Gooner forever

Anonymous 14 Aug 2010, 14:22:00  

ispravka...SAGNE

Anonymous 15 Aug 2010, 11:26:00  

svaka cast za tekst....svaki put nas odusevis...

Unknown 15 Aug 2010, 12:36:00  

veliko hvala, svi vjernim čitaocima !

Anonymous 31 Jan 2013, 03:37:00  

Your style is unique compared to other folks I've read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I'll just bookmark this site.


Also visit my website - surgical technician school
Also visit my blog - sonography schools in southern california

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP