Dobro uštimani mrtvaci !





Veoma skromni utisci nakon prve odigrane utakmice. Djelovali smo nezainteresovano, i to je ono što me brine. Kompletna ekipa je u nekom svom svijetu - jednostavno dekoncetrisana ! Vjerovatno potrešena transferom Fabregasa i stalnim prenemaganjem oko Nasrija. Nadam se da ste danas uvidjeli koliko nam obadvojica nedostaju. I ne samo oni, već i Džek Vilšer. Ta motornost i pokretljivost na sredini terena, bi bila od velike važnosti u jednom ovako mlohavom meču.


Svake sezone imamo po jedan novi, za nas začarani klub. Prvo je to bio Birmingem, pa Stouk, a sada Njukasl. Vjerujem da smo i postigli pogodak, oni bi uspjeli izjednačiti. A ovako smo sa igračem manje sačuvali mrežu i kući nosimo jedan bod sa ukletog gostovanja.  Moćni Joey Barton i kompanija se opet potrudila da nam zagorčaju život. Fudbal će slaviti dan kada svi Džojiiii budu ili van terena ili iza rešetaka. Veće licemjerje i bolje isplaniran crveni karton, u životu nisam imao prilike da vidim. I naravno, sve to uz neizostavnu podršku djelitelja "pravde" iz FA-a! Neka mi neko pokuša objasniti, kako je moguće da igrač koji se branio, bude više kažnjen od svog napadača ? Sramota !


Jedina stvar koja me oduševila na ovoj utakmici je trojka Ščezni,Vermalen i Kosijelni - koji je izgledao veoma čvrsto za razliku od prethodne sezone. Dok su Tomas i Voja, standardno krčili sve pred sobom. U prekidima smo sve bolji i  izgledamo veoma sigurno - bar za sada! Ali u svakom slučaju, ne smijemo odustati od novih pojačanja na mjestu štopera - ni u ludilu !

Sa ponosom vam mogu predstaviti i prvu Fanstasy ligu ovog bloga na oficijalnoj stranici Premier Lige! Svi ljubitelji ove igre, mogu se pridtužiti u zajedničku ligu, a potrebni kod je :  1864327-379952 .  Bodovanje počinje od sledećeg meča sa Liv'pool-om. Očekujem Vas !

1 KOMENTARA:

Anonymous 30 Jan 2013, 15:39:00  

here

My website; leads for lawyers
Look at my website - seo for attorneys

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP