Trenutak Koji Smo Čekali !




Došao je taj dan i taj čas, kada ćemo cijelom svijetu pokazati koliko smo složni i jednistveni. Još jednom će naša vjera u ovaj klub, i ljubav prema njemu, pobjetiti sve one koji su bili protiv nas. Možda sada prolazimo kroz najteži period u skorijoj istoriji Arsenala, ali dame i gospodo, večeras će te doživjeti vrhunac ! Večeras će te se spustiti u samo grotlo pakla, iz koga se izlaz pruža samo odabranima.

Kažu da naš protivnik ima veliki motiv. Pa, zar mi nemamo ?! Kažu da su odlični tehničari i da znaju napasti. A zar mi ne znamo ?! I zašto se odjednom, jedan veliki klub, na veoma ružan način pravi malim. Zar se toliko plaše našeg uspjeha, i zbog čega od njega toliko zaziru ? Pa onda na sve načine, pokušavaju stvari otežati do maksimuma, i opeteretiti nas nepotrebnim i neosnovanim izmišljotinama. 

 Napustio nas je Fabregas, napustio nas je Nasri, ali nas nije napustio On. On, koji je uvijek bio uz nas, i srcem i dušom, svakog dana, svakog sata i svakog minuta. On, kome je potrebno veoma malo prostora, pa da učini nemoguće. Večeras je ponovo uz nas, sa kapitenskom trakom i mačem u ruci. Mačem u ruci, a topom u nogama. On je taj kojeg se plaše, i od koga strahuju - ali sa pravom !

Večeras budite svim srcem uz naš klub, i još jednom svima pokažite svoj navijački ponos. Jer sve nevolje budu i prodju,  ostaje samo ono što je dobro i što je vječno. A to je svakako - Arsenal ! 


***Proud To Be A Gooner***




   

   

0 KOMENTARA:

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP