Tri boda u džepu, plus novi ugovori za Vilšera i društvo!




Samo ću reći : "Kakav dan !" Tačno bi se čovjek sa lakoćom mogao navići na ovaj lagodni život. Priča kao iz snova. Prvo najmlađi prvotimci dobiju nove ugovore, zatim kao vrhunac večeri petarda u Ridingu i het-trik Kazorle. Bravo momci ! 

Bila je to jedna velika pobjeda svih nas. Pokušali smo zaboraviti sve ono loše iz prethodnih dana a staviti sve ono dobro na svjetlo i u neki novi ugao posmatranja iz koga se stvari vide jasnije. I urodilo je plodom. Nismo više razmišljali o tome šta smo do sada propustili, već smo se okrenuli izazovima koji pred nama dolaze i pokušali iz njih izvući maksimum. Onog trenutka kada to uspijete, morate biti ponosni. Kako na sebe tako i na druge koji su u tome učestovali. 

Svakako iza nas je veliki dan i velika pobjeda. Vraćamo se kući punih džepova i sa petim mjestom na tabeli. U narednom meču nas očekuje još jedno gostovanje, ovaj put u Viganu. Vrhunac svega su novi ugovori za najmlađe prvotimce, i to dugoročni. Prije svega za Vilšera, Čemberlejna i Gibsa, a zatim slijede Remzi i Dženkinson.

Stvari su se napokon počele odvijati u našu korist i nadam se da će nastaviti ovim tokom. Vidimo se opet sutra kada se vas očekuje jedan poseban tekst. Do tada navijački pozdrav i uživajte uz video ispod.

***Arsenal4Life && Gunner4Ever***


  



0 KOMENTARA:

Arsenal FC News Feed

Sportske.net

SportSport.ba

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP